Algyő

Algyő egy megújuló település Csongrád megyében. Szeretnénk itt, településünkön egy megújuló közösséget alkotni, amelyben találkozásra hívunk. Szeretnénk lehetőséget kínálni a találkozásra egymással, és szeretnénk, ha valódi közösségben beszélgethetnénk fontos kérdésekről.

Sok feladatunk van a mindennapokban: család, munka, otthoni feladatok és a baráti kapcsolatok ápolása. Sokszor úgy érezzük ez már túl sok, így nem jut időnk a másikra, a feladatunkra vagy éppen magunkra.

Szeretnénk egy olyan közösséget nyújtani számodra, amelyben lehetőség van megállni a mindennapok rohanásában, ahol találkozhatsz ismerősökkel és talán ismeretlenekkel, és ahol közösséget élhetsz meg Jézus Krisztussal.

2019-ben szeretnénk az algyői református gyülekezetben ilyen megújuló közösségbe hívni. Légy te is részese ennek a gyülekezetnek és találkozzunk alkalmainkon.

De az is lehet, hogy ez a néhány sor inkább kérdéseket vetett fel benned:
Miért? Ki az a Jézus Krisztus? Miért fontos a közösség?

Keress bennünket bizalommal, hogy segíthessünk a kérdésedre megtalálni a választ!


Múltunk

Református gyülekezetünk ma is jelen van a településen. Már több mint négy évszázada élnek reformátusok a településen, akik számára fontos volt Isten.  Az itt élő reformátusoknak sok próbát ki kellett  állniuk, mégis hálásak vagyunk, hogy az  évszázadokban megtartott bennünket Isten!


Istentiszteletek 2020.

Január 26. 9.00
Február 23. 9.00
Március 22. 9.00
Április 26. 9.00
Május 24. 9.00
Június 28. 9.00
Augusztus 23. 9.00
Szeptember 27. 9.00
Október 25. 9.00
November 22. 9.00
December 27. 9.00